tiistai 4. syyskuuta 2012

Hellurei

Ja hellät tunteet, jne.
Aloitin juuri opinnot Helsingin Yliopistolla. Ainoa asia mitä voin tässä vaiheessa todeta on että ei todellakaan olisi varmaan pitänyt. Yhdestä neljän päivän partysta toipumiseen tarvitsisi ainakin kolme päivää, mutta ei ehdi. Joten yleisjäisyys vähän vaivaa. Lisäksi koen, että kykyni kommunikoida vieraiden ihmisten kanssa on kahden viime vuoden aikana kuihtunut ja pahasti. Ennen olin etevä puhumaan kelle vaan randomille ihan mitä vaan kakkaa. Kolme tuntia putkeen. Tänään joku tosissaan totesi minulle: "You seem quite shy." Joopa joo, en kyllä tiiä. Pitää varmaan ryhdistäytyä vähän.

Yllättävää, että kukaan ei ole päivittänyt tätä loistavaa blogia pitkiin aikoihin. Olen suorastaan masentunut oman panokseni pienuudesta. No, asiat tuppaavat unohtumaan kun tapahtuu kaikkea jännää, ja niin edelleen. Voisin aloittaa tämän uudestaan, huomasin nimittäin juuri että tällä blogilla on kokonaiset kolme (3!!!) seuraajaa. Jotka kaikki ovat niitä pojuja, jotka kanssani myös tätä paskablogia kirjoittavat/kirjoittivat joskus muinoin.

Piakkoin jätän hyvästit Kallion sydämelle, ja muutan kunnolliseen perhelähiöön viettämään eläkepäiviäni. Omenat tippuvat puusta ja lapsenlapset temmeltävät hiekkalaatikolla, laadidaadidaa.

Loppuun vielä kuva eräästä loistoelokuvasta.

SHOUT!


Lämpimin ja rakastavin terveisin,
killinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti