keskiviikko 10. elokuuta 2011

Workaholic

Tänään jäljellä kahdeksantoista.

Nyt on ansaitun kesäloman jälkeen painettu taas duunia kahdeksan päivää. Jokaisen työtehtävän kohdalla tuntuu niskassa polttavan ajatus "joo ei näillä aamuilla" pohtiessani miten paljon energiaa mihinkin työtehtävään laittaa. Viime viikko kului melko pitkälti loman aikana tulleitä rästejä paikkaillessa, mikäs siinä.

Viikonloppuna juhlittiin Epun nollaa. Alkuillasta join Maxilla Koskenkorvaa(oli muuten hieno tunne poistaa kyseistä juomaa monopoliliikkeestä, joskin Eristoffin hintaan tottuneena kallista). Katselimme musiikkivideoita, kiusasimme naapureita vallan vaikuttavilla soittopeleillä ja katselimme Toby Turnerin Amnesia-videoita. Good fun. Vallan kestikkäällä tuulella kun olin, tarjosin kossua myös Epulle ja Ilmarille. Oli virkistävää tavata vanhoja sykkiläisiä melko pitkästä aikaa.Päädyimme Kruununhakaan Marian Helmeen juomaan viiniä ja keskustelemaan henkeviä Ilmarin, Erkin ja Anteron kanssa. Suurena voittona voidaan pitää sitä, että Erkki lyhensi velkaansa. Väärä ovi.

Lauantaina pukeuduin uuteen pukuuni ja strollasin Espaa ihan vitun tyytyväisenä itseeni. Hengailimme Jallun ja Saran kanssa ja katsoimme epsanjalaista laatuleffaa Topeliuksenkadulla. Olin kuolla nälkään, koska ruokaa oli tarjolla melko niukasti mutta eihän sellaisesta sovi valittaa.

Sunnuntaina olin serkkuni rippijuhlissa, joissa ei tarjoiltu alkoholia. Ihailimme vastavalmistunutta kartanoa ja bamlasin skeidaa. Kannustin päivänsankaria ahkeroimaan ja hakemaan lopulta oikikseen, eihän se nyt sovi että yksin kannattelen sukumme akateemisia perinteitä. Lisäksi keskusteltiin hartaassa hengessä taloustilanteesta. Koska käytän merkittävän osan työpäivästäni talousuutisten lukemiseen(esim cnbc.com on osoittautunut vallan kelvolliseksi sivustoksi) kuunnellaan mielipiteitäni ihan eri tavalla kuin vaikkapa kaksi vuotta sitten. Kaiketi myös akateemisella tittelillä oli tekemistä asian kanssa. I alla fall, oli ihan kivaa.

Maanantaina oli muuten ihan perus työpäivä, joskin iltapäivällä debrieffasin kahden assistenttini kanssa jotka hoitivat puolestani pari projektia kesän aikana. Skarppeja tyttöjä, Sykin ykkösiä. Delegointi - ihan vitun hyvä juttu. Eilen lueskelin Ranskan ja länsinaapurin vuokralaisyhdistysten lehtiä etsiskellen sopivaa tekstiä lainattavaksi omaan lehteen. Lisäksi huvitusta aiheutti alkujaan 69 snt:n Itellan lasku, joka esimiehen failailun takia on paisunut 30e laskuksi ja edennyt perintätoimistolle asti. Siitä vielä ku luottotiedot menis ni ai että. Well, not my headache.

Muilta osin koko eilinen sujui taas muuttopuuhissa lastatessani pakettiautoa täyteen tavaraa Kymenlaaksoon vietäväksi. Oli kermaista astella m-kasijotain maastotakissa ja Nokian kumisaappaissa tarkestellen uutta maa-aluettamme. Lisäksi nautin suuresti pulikoinnista Suomen 7. syvimmässä järvessä.

Perjantaiksi voisin kokeilla kepillä jäätä ja kuntoisuuslomaa, johan tässä on rehkitty taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti