sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

taputtelut

"Moi" -Jyrki Katainen

Tällä viikolla tapahtunutta: Not much, Heiskanen pääsi LUT:iin, onnea tuoreelle kauppat. yo:lle. Pelasimme Amnesiaa Maxilla(joka ei itse uskaltanut pelata) ja kauhistelimme Mikko Kalan kamaluutta. Maanantaina PP täytti 50 vuotta, mikä on vallan hurjaa.

Perjantaina en itse tehnyt mitään kummempaa mutta moni merkantilisti ym. tuttu siirtyi reserviin, hats off. Kukaan meist ei tiiä millast se oli.

Tänään vietettiin Jallun viimeistä ehtoollista Lövössä juoden Hendrickxscxssxisin giniä ja nostalgisoiden vanhoja muistoja. Hieno ilta. Yksi oli riveistä poissa, mikä aiheutti kummastusta. SKÄMMS!

Päädyimme perkeleellisen harhailun jälkeen Mattolaiturille, missä me muut joimme kommuuniskumppaa ja Jallu tyhjensi yksin pullon shampanjaa. Good for him. Haukuimme nousukkaita ja halveksuimme uutta rahaa.  Erkki hustlasi tarjoilijatarta, minä päädyin maksamaan koko seurueen laskun ja vielä lainaamaan käteisvarat pois. Katsokaa, arvon lukijat, kun niitä rahoja enää koskaan näen. Hauskaa silti oli, kävimme Vanhalla kääntymässä (heitin lipunmyyjänaista kolikoilla koska siihen oli hyvä syy) ja kumosin stoben Heinekenia ennätysaikaan. Jallu oli heittää byytat mutta painu kotio meidän muiden mennessä kasinolle. Hävisin lopulta vain muutaman euron rullassa lainatessani loput Erkille(miten vitun tyhmästi voikaan rahojaan käyttää?)

Seuraavalla viikolla chillailen lomilla Jallun soijaillessa, sitten lähden Madridiin ja Lontooseen. All is good in the World.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti