perjantai 24. kesäkuuta 2011

Maxin kakskymppiset

Alkuun näytti uhkaavasti siltä, että Maxin synttäreistä olisi tulossa paskat. Not attending -määrä yli tuplasti attendaajiin verrattuna. Huonoa torstaita seuraisi kylmä ja tylsä juhannus. Maxin onnistunut sadetanssi muutti kuitenkin kaiken.

Merkantilistisen juhannuspurjehduksen peruunnuttua juhlista kehkeytyi vallan mainiot. Isännän näköisesti kestit olivat todellista kerskakulutuksen riemukulkua 4,5l viskipulloista 50+ '' 3D-telkkareihin. Joukko hyvin pukeutuneita nuoria go-gettereitä juopui ja popitti musiikkivideoita vallan kermaisesta. Täytyy todeta, että hieno peli tuo telkkari, vähän liiankin: Rihannan liituraitapyllyn ohella saimme kauhistella hänen huonoa ihoaan. Hurjaa.

Kävimme musavideoiden välillä Populuksessa etsimässä murhamiestä, joskin turhaan. Onneksi. Myrskypelottelusta huolimatta sää oli siedettävä kun siirryimme ravintola Teatteriin, kermainen mesta mutta auttamattoman tyhjä. Pelasin BJ ja upswing jatkui, ostin siis kymmenien eurojen edestä juomaa olemattomilla voitoillani. Hoto!

Pelailun jälkeen Otso ja Atte jäi jonnekin ja siirryin Jallun, Ilmarin & Maxin kanssa alakertaan. Tilasimme pullon Lansonia vuokrarahoilla ja kilistimme, mummo otti meistä kuvia ja yritti pokata Maxia. Ladies can't resist the charm. Paikalla oli myös itse Hjallis, jonka kättä pääsimme paiskaamaan ja kertomaan miten suuri innoittaja tämä Jokeri-porho on meille ollut. Nerokasta. Kysehän oli oikeastaan pelkästä wingmaninä olemisesta koska Harkimon seuralainen oli selkeästi kikseissä siitä, että nuoret miehet kehuvat ukkoa.Selvitin tilit Jallun kanssa ja hullujen käänteiden sekä hauskojen stoorien kautta päädyimme Baarikärpäseen kahdestaan. I know. Siinä vaiheessa olimme jo verrattain naamat(jallu ainakin), etten siihen tajunnut kiinnittää huomiota, mutta purjehdimme kymmenen metrin jonon ohi luontevasti puvuissamme emmekä sisäänkään maksaneet. Moral of the story: suit up. Joimme bisset, pyörähdimme tanssilattialla ja päätimme suhtautua mielenkiinnolla kotiinlähtöön. Hommasin Jallulle taksin ja itsekin päädyin jotenkin kotiin. Nimittäin klo 05.50 herätyskelloni alkoi piristä ja huomasin makaavani puku päällä sängyssä. Päiväpeitteen päällä.

Pankkitilillä on eilisestä soijailusta huolimatta edelleen turvallisesti rahaa ja tänään on juhannus. Lienee siis aika siirtyä suihkuun, Roihikaan ja lopulta Lövöön.

~forza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti