sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Pitkä kuuma kesä ja tarkoituksena olisi elää se

Buenos dias señores.

Olemme saaneet palautetta hitaasta päivitystahdista. Päivitellään sitten perkele.

Jos, rakas lukijamme, et vielä tiedä, asun nykyään Skattalla. Elämäni on kermavaahtoa, joskin Norma T-N asuu nurkan takana. MITTTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!1

Ikkunasta aukeaa silti awesome näkymä ja kerma valuu katosta. Keskiviikkona oli muuttobilé, jolloin rakkaat ystäväni auttoivat kantamaan roinaa, danke söööööön. Nyt kamat alkaa olla paikoillaan ja mesta tuntua hotellihuoneen sijaan kodilta. Hiljaa hyvä tulee.

Elokuvia olen viimeaikoina katsonut lukuisia. Hangover pt II:stä(paska) Von Trierin tuoreimpaan(vallan kelpo) on tullut kaikkea nähtyä. Rahaakin moisessa palaa - on se rankkaa tämä aikuisen elämä(missä sijoittajain vastuu?)

Tänään loppui koulu monella. Olin Kristan lakkiaisissa, oli vallan hauskaa. Hienointa tässä illassa oli vanhain ystäväin tapaaminen. Vaikka PJ palaakin kehiin vasta 17.6. saatiin tänään esimakua. Hitto vie, on kaikki niin kuin ennenkin.

Lehtisaaressa juotiin shampanjaa(-nger-päätteistä) sekä siemailtiin hollantilaista gustusviinaa. Kyllähän se päähän nousi. Lehvän terracelta kipitettiin Chapeen, sieltä Skattan palatsiin juomaan Cherryä. Kirsikka maistui ja Hjalmar siunasi kodin. Söimme pikkusuolaista ja Jallu visioi miten vaimokandidaatti pääsisi lueskelemaan selällään Saksan sotaretkistä. Hetki oli mitä hauskin ja kaiken kaikkiaan sydäntä lämmittävä. Hehkulamppu kuitenkin riisti hengen itseltään.

Katajanokalta suunnattiin parin mutkan kautta Smögen luukkuun merikadulla, sekin vallan kermainen. Raivo_muumittarien feidattua jatkoimme sykkipossella seisoskelemaan Mollyn jonoon. Sieltä suuntasin saatanallisen jahkailun jälkeen kassulle, jossa onnetar suosi. Ensin sain hankala asiakkaana smoky martinin seiskalla ja sitten voitin rullassa. Nicke nettosi Betty the Jetti -pelissä ja Otso Star Wars -pelissä. Onnea tämän viikon voittajille. Muiden lähtiessä jatkoimme Otson kanssa kuin parhaatkin high rollerit suoraan stadin ykkösmestaan eli Amarilloon. Siellä Epun kanssa pelasimme taas rullaa ja itse kukin voitti kermaisilla kertoimilla. Hauskuutta & hupia. Kävelin kotiin Aleksia ja tyyntä vettä katsellesani pohdin, että onhan tässä käyny ihan kermainen pulla ja hyviä päätöksiä tullut tehtyä pitkin matkaa.

~forza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti