torstai 30. kesäkuuta 2011

Merkalistinen balladi

Viime viikonloppuna juhlittiin kansallista hulluusjuhlaa eli jussia. Alun penseydestä huolimatta Lehtisaaren juhannuksesta kehkeytyi mitä mainioin keissi täynnä miehisiä kyyneliä, yöllisiä uintireissuja, urbaaneja turbaaneja, tuhoutuneita paitoja ja läheltä-piti-tilanteita mitä merkalismin tulevaisuuteen tulee. Seuraava päivä kului kuin unessa ja sunnuntai siinä sivussa, joskin silloin liikunnan ja käsikirjoittamisen merkeissä. Krapulahoureissani päähäni jumiutunut savolainen balladi näet oli saatava valkokankaalle merkalistisessa muodossa. Luvassa siis tragedia KLM-vehkeilyllä ja kummittelevilla Villeillä ryyditettynä.

Viime päivinä olemmekin kuvanneet eri mestoissa uutuusprojektia. Tuoreen helleaallon myötä pankkiirin esittäminen on semi perseestä, koska tumma puku on jokseenkin lämmin. Vaan kerrankos sitä soijailee. Eilinen kuvauskeikka oli mitä mielenkiintoisin: Otson kanssa matkustimme vaatekassit viuhuen Lövöön ja päädyimme nauttimaan terassille janojuomaa ilman isäntää, Jallu itse oli jossain perseilemässä. Kuvasimme yhden kohtauksen kunnes Jallulta tuli käsky painua vittuun, tekstiviestitse totta kai. Kotimatka sujui Erkin autokyydillä. That was some scary shit I tells ya.

Tänään jatkuvat kuvaukset, näen Jallun kaljuna ja valmistaudun huomiseen mökkireissuun, näistä kuitenkin lisää ensi kerralla.

Loppuun pitää laittaa taas musiikkivideo. Tällä kertaa sen takia, että parin viikon kuluttua kutsuu Madrid. Arriva España.

I called my friend Johnny and said to him: "Nyt ne velat!"

~näitä jaksa allekirjoittaa kun tiedätte kumminkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti