keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Chrismukkah-wnb

Okei, nyt ei ole Chrismukkah-sesonki, mutta kun en keksinyt vastaavaa pääsiäiseen liittyvää termiä.
Joka tapauksessa pääsiäiseen liittyy monia verrattomia juttuja kuten tiput, suklaamunat, rairuoho ja keltainen väri. Minun perheessäni näiden lisäksi pääsiäisen aikaan kuuluu myös perinteinen pesah-ateria yiddishe mame -isoäitini luona Turussa. Se jos jokin on veikeä tapahtuma, koska kaikki hauskat lähisukulaiseni kokoontuvat yhteen mäysäämään! Pesahin aika on muutenkin loistosyy käydä kosher-kaupassa ostamassa kishkeä, joka on hyvää.
Perinteisen ruokahetken jälkeen siirryn perheeni seurassa erakoitumaan saareemme Nauvoon. Siellä on luultavasti kylmää ja tuskaista, mutta myös mukavaa. Valitettavasti mökkeily ei kuitenkaan taida erityisemmin liittyä pääsiäiseen. Tästä syystä minun on varmaankin pakko verhoutua loppuviikko tipunkeltaisiin vaatteisiin ihan vain koska oikeastaan feidaan koko pääsiäisenvieton perjantain jälkeen. Toisaalta, miksi minun sitä pitäisikään viettää, kun en edes kuulu mihinkään kirkkoon, heh. Symppikset juhlapyhät ovat kyllä ihan symppiksiä.

PS. Tintti-kalenterini (joka on muuten aivan saaterin upea muutenkin) on nykyään entistä uniikimpi - sain nimittäin eräältä lapselta aika hienon tarran, jolla koristelin kannen. Harmi, että hienot Hello Kitty -tarrat hukkuivat vanhan kännykkäni mukana, ne kun olivat liimattuna siihen kiinni.

killinki

PPS: Ostin myös eilen Kiasmasta aika hienon sormuksen. Pidän siitä erityisesti. Tää oli nyt siis se muotiblogiosuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti