tiistai 5. huhtikuuta 2011

Es SUGaR Free Suomi:iin!

Tänää oli eeppinen päivä XDD.

Juteltiin mainostoimiston AD:n kanssa markkinointilinjauksista, keitin kahvia pannullise. Oli Reilun Kaupan mut päris iha ok, piti sentää viiteen asti jaksaa!!!



Käytii kans kuvaamas elokuvan vika kohtaus, ei ollu siistei räjähdyksii tai tissei mut kelasin et lisätää Inceptionin musat siihe ni siit tulee hyvä. Ohjaaja tarjos mulle ja frendille bisset. Juotiin ne sit siin vaik oli tiistai - vittu et kuumotti! Käytii sit viel kaupas, ostin bissen ja Mad Croc 25cl(arvatkaa hikoiliks kädet kassal, onneks kassana oli Jounin isosisko ni ei kysyny paperei, näi meil huudeil XDDD). Siin sit korkkasin ja frendi meni pelaa vähä kolikko belei, ite en viittiny ku oli kytät siin iha vieres, ois salee takavarikoinu ostokset samal!! Sit ois hajottanu.



Katoin sit ku yks toine kaveri pelas dindendol yht k-18 pelii vaik ei ollu 18! Olaa pahiksii, siks meil merkkin nää käpit ain vinos XDDD. Juotii siin sit, nappasi sit crocit kurkkuu ku katottii salkkareit. Vikal mainostauol tuns mite algoholi ja kofeiini ja dauriini alko vaikuttaa yhes - huh hu. Sporas olin iha pösöis ku kädetki täris, onneks ei mutsi soittanu tai mitää. Nyt varmaa valvon tai sit sammun ku yli annostus.Seka käyttö for evar mut hei elän on the bridge, muijatki diggaa ;)



~Viljami

1 kommentti: