torstai 7. huhtikuuta 2011

Thursday Thursday


Olen lukenut muuan kirjallisuustieteen opusta, jossa kerrotaan hyvinkin mielenkiintoisia asioita. Juuri tänään ja eilen olen perehtynyt ilmiöön jota joidenkin tylsien kirjallisuustieteilijöiden keskuudessa nimitetään foregroundingiksi. Siinä tarkoituksena on rikkoa jotakin normia ja näin kiinnittää lukijan huomio erityisesti johonkin tiettyyn seikkaan (vaikkapa jossakin runossa). Haluaisin nyt soveltaa tätä kyseistä termiä aivan toisentyyppisessä yhteydessä.
Muuan Reharek (kuvassa) nautti ainakin jossakin vaiheessa kovasti erilaisten miesten pukeutumisnormeja käsittelevien kirjojen lukemisesta (tai ainakin muistelisin niin...) ja käytti oppimiaan asioita hyväkseen vaatettaessaan itseään. Parasta hänen pukeutumisessaan on lähiaikoina kuitenkin ollut se, että hän on ryhtynyt foregroundaamaan yksittäisiä elementtejä asussaan. Tämän postauksen kuvassa nähdyt housut toimivat mainiona esimerkkinä: ne kiinnittävät ohikulkijan huomion takuulla!

Tämän kevään merkittävin trendi pukeutumisessa on ehdottomasti VÄRIKKYYS. Ehdotan siis, että jokainen teistä ottaa nyt opikseen tästä postauksesta!

No ei, läppä oli.

PS. Haluaisin vielä muistuttaa, että huomenna it's friday friday.

2 kommenttia:

  1. Mites toi housuttomuus, mun mielestä se ei oo ihan ok vaikka joku niinki joskus väittää

    VastaaPoista
  2. Ville:
    Hienoa, postausehdotuksia! Käsittelen tätä seuraavassa muotiaiheisessa postauksessa :)

    VastaaPoista