tiistai 19. huhtikuuta 2011

Jytkyt ja muut lötköt

Sunnuntaina herätessäni ajattelin, että jumalauta poijjaat nyt pistetään tiedostajat maanrakoon ja järkiperäinen politiikka vie voiton. Ylös veljet valkoiset, alas ryssät punaiset etc.

Vaan eihän se nyt ihan niinku Strömsössä mennyt. Pahinta oli totta kai rakkaan kotikaupunkini vajoaminen niin syvälle, että joku helvetin puunhalaaja/tiedostaja/lesbo/kettutyttö/tuulivoimankannattaja nousi eduskuntaan ja Kansallinen Kokoomus sai vain kuuden paikan edustuksen. Lupaava Tupu Hupu Lupu -meininki jäi myös varjoon kun Hetemaj/Männistö/Rydman -kolmikosta kukaan ei päässyt läpi. Aina ei voi voittaa.

Kerrassan hulvatonta on ollut seurata kansan peppukipeyttä sekä kansainvälisen median kauhistelua, saa nähdä millainen valtioneuvosto näistä aineksista muodostuu.

Oi kallis kotimaa, Suomi sulo Pohjola, ei löydy maata sen armaampaa.

Eilen olikin vittumaisen flunssainen olo ja töissä vallan nihkeää. Organisaatiostamme ei päässyt läpi kuin yksi edustaja joten ei se näilläkään ihan nappiin mennyt. Työpäivän päätteeksi kävin YM:ssä toimittamassa kvartaalikatsauksen liitteineen ja suuntasin morjestamaan ameriikanmatkaajaa sekä hullua arabia. Mhäx kösmäili ja raivobiljardoi, hauskaa oli. Houkutteleva tarjous kymmenestä annoksesta Kämpissä sekä taksimatkasta kotiin tuli niin ikään torjuttua(kaikkea hullua sitä eläessään päätyy tekemään). Arabin luikkiessa yhtiökokoukseen sluibasin itsekin himaan kuuntelemaan radiosta Hifkin finaalia.

Metro FM:n selostus oli hulvatonta kuunneltavaa. Reteän puolueellinen paikallisradiomeno jossa joka välissä dissattiin Espoota iski kuin Korkeajännitys-lehti. Burana-areenalla[sic] tehtiinkin sitten taikoja oikein olan takaa ja Ville sinetöi upealla hattutempullaan mestaruuden Stadin kingeille. Vaikka lätkää tulee seurattua arvokisojen ulkopuolella lähinnä sivusilmällä tulee iiefkoon kannattaminen suorastaan äidinmaidosta. En gång IFK - alltid IFK.

Tänään olen kypsytellyt möystitse seuraavan elokuvan kuvioita. Is gonna B hella awsum. Työviikkokin lähestyy loppuaan sillä itse itseni lomauttaen lukitsen toimiston ovet jo klo 12 torstaina. Hää:~duuniville/forza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti