perjantai 6. toukokuuta 2011

fiilikseni tänään


Parempilaatuista en ehtinyt etsiä, koska työtehtävät vaativat minua toisaalle. Joka tapauksessa, eiköhän leppoisa tunnelma välity.

killinki

Edit: Perjantai on aina hyvä päivä. Vaikka menisikin työpaikalta suoraan toiselle, ja lauantaina heti aamulla taas duuniin. Mua ei haittaa. Onhan perjantai!

Edit nro 2: Olin myös perjantain kunniaksi tuhlailemassa rahaa Tinnin kanssa. Paitsi että treenasimme ranskan puhumista rändömranskamarkkinoilla lasipalatsilla, kävimme myös lounaalla ravintola Pregossa Fabianinkadulla. Olimme ehkä hieman pettyneitä yleiseen tunnelmaan ja ruoan tasoon, mutta leipä oli ihan helvetin hyvää. Siis ihan oikeasti. Ehdottomasti elämäni Top10-leivät -listalle pääsee.

Kävimme myös Helsinki10:ssa "etsimässä äitienpäivälahjaa", ja ensimmäistä kertaa elämäni aikana en tehnyt jotain seuraavista: a) pyytänyt isääni sinne analysoimaan onko jokin vaate / asuste / esine hieno vai ei, b) ostanut jotain johon minulla ei todellisuudessa pitäisi olla varaa tai c) ylipäätään kauheasti halunnut ostaa yhtään mitään. Paitsi oli siellä yhdet aivan tökerön upeat platform-korkkarit (n. 20cm korkeat...) joissa ei lukenut hintaa, enkä uskaltanut kysyä...
kenkäkuva http://www.helsinki10.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti