maanantai 2. toukokuuta 2011

Rehausta

Vappu on nyt takana. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tapahtumain kulkuun. Lauloin työväenlauluja, juhlin ja rellestin muiden rahoilla, pysyin hengissä, en saanut turpaan, saatika hukannut mitään. Palasin kotiin pari tuntia sitten. Kaiken kaikkiaan ehdin olla reissussa lauantai-illasta alkaen reilut 40 tuntia. Ylläni olivat koko ajan samat vaatteet: punaiset housut, musta takki, violettivalkoraidallinen paita ja solmuke. Eilen ehdin sentään käymään suihkussa. Kun äsken istahdin sängylleni datailemaan, punaiset housuni repesivät. Omituinen tapaus, sillä ne eivät olleet millään tapaa tiukat tai pienet. Käyttökelvottomat ne nyt ovat joka tapauksessa. 
Naama. Napit silmiä, reikä suu. 
Eilen olin parin ystäväni kanssa rellestämässä Schwengin bwaarissa ja Lost & Foundissa. Jälkimmäisestä mukaani tarttuivat mystisesti silmälasit, joiden toinen sanka oli irti. Tunnen itseni hipsteriksi. 
Tulipa paskaa ja onnettoman röhnöisää tekstiä, mutta en nyt jaksa jäsennellä ajatuksiani yhtään tämän tarkemmin tai järkevämmin. Nää on näitä dagen eftereitä, you know.

~Rehis

2 kommenttia: