lauantai 7. toukokuuta 2011

Lauantai

Tänään heräsin aamulla klo 8.30 töihin. Töissä oli ihan sairaan helmeä. Kun menin sinne, sanoivat kaksivuotiaan lapsosen (jota olin ensi kertaa hoitamassa) vanhemmat, että lapsiparka ei yleensä pidä babysittereistä ja alkaa mitä luultavimmin itkeä sillä sekunnilla kun äitee ja iskä astahtavat ulos ovesta. Sen sijaan lapsonen reagoi aivan päinvastoin. Hän nauroi ja oli erittäin iloinen: juoksimme käsi kädessä puistoon tekemään hiekkakakkuja, leikimme piknikiä ja teimme origamikukkia (minä tein ja lapsi otti ne itselleen). Hengailin siellä vielä 45min sen jälkeen kun vanhemmat olivat palanneet, ja tein myös 5-vuotiaan isosiskon kanssa origameja, muun muassa norsun, pupun ja papukaijan.

Töiden jälkeen laahustin Kamppiin ostamaan elokuvalippuja. Ostin liput ja sen jälkeen mansikoita, joita mäysäsin Tennispalatsin edustalla pääsykoekirjaa selaillen. Totesin elämän olevan joskus melko kermaista. Leffa, siis Water for Elephants oli kuitenkin vielä hieman paskempi kuin odotin: olen lukenut kyseisen kirjan ja todennut sen huonoksi, mutta leffassa oli tämän seikan lisäksi vielä kaksi muuta vielä dominoivampaa juttua: a) paskaa juonta oli muutettu vielä paskemmaksi ja b) Robert Pattinson, jolla oli aivan liian suuri rooli, oli aivan paska. Siis ihan totta! "Näyttelijä" joka osaa tasan yhden ilmeen, ja sitäkin vääntäessä näyttää siltä kuin olisi kakalla? Juu.

Leffan jälkeen ryntäsin kuntosalin kautta Kellariteatterille katsomaan Kuolinvuoteella-näytelmän viimeistä esitystä. Jäin hetkeksi myös jatkobileisiin ja tutustuin muutamiin hauskoihin tyyppeihin. Ihan letkeä lauantaipäivä kaikin puolin. Tai siis oikeastaan todella hyvä päivä, vaikka päiväunet jäivätkin väliin.

killinki

Elämä on ihan kivaa. Päivän, ja oikeastaan vuoden biisi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti