tiistai 24. toukokuuta 2011

Urheilujuhlaa, tiedostamista ja IKEA-huonekaluja

Perjantaina pääsin aikaisin duunista ja suuntasin himaan vaihtamaan kamoja. Urheilukassi olalla NEDERLAND-paita oranssina hohtaen painuin Kemaleille. Otson ja Caitlinin kanssa pelasimme palloa lukuisassa eri mestassa. Tiukkoja tilanteita riitti ja seurassa pyöri myös Krista ja Pege. Huiman hauskaa kaiken kaikkiaan.

LeLen kotikentällä oli meininki jo aika uupunutta ja jopa tuorein jaloin peliin astellut Pege tyri itsensä puh pah pelistä pois. Loppuajan harjoittelin Otson kanssa rankkareita. Lehtisaaressahan oltiin siinä toivossa, että tuo tuuliviirien sulttaani, Jallu Laine, feidaisi feidauksensa (Fadeception - we have to fade deeper) ja pyytäisi meidät sittenkin terassille after game -juomille. No eihän siinä niin käynyt.

Poukkoilimme asunnolta toiselle vaihtamassa vaatteita iltaa varten vain todetaksemme noin kello 24, ettei mitään jaksa tehdä. Olisi pitänyt tarttua Heikin tarjoukseen mennä saunomaan Lövöön. Ilman Jallua.

Lauantaina ilmassa oli tiedostamisen kitkerä käry. Roihuvuoressa kaikenmaailman vitun ituhipit ja maailmanparantajat polttivat pilveä ja tofumakkaroita. Itse join Rieslingiä ja söin Bratwurstia. Ruohonleikkurin yliajamien tiedostajien tiedostaessa maailmansielun tuskaa ruohikossa toisiaan halaillen ja täitä nyppien istuimme viihtyisässä grillikatoksessa Aten, Otson, Esen ym. kanssa. "Onneksi en ole samanlainen kuin nuo tuolla" oli ajatus, joka lipui mieleen kummassakin seurueessa.
Kaiken kaikkiaan olen tämän kokemuksen myötä vielä aiempaakin tyytyväisempi tulevaa uraani koskeviin päätöksiin joita on tullut tehtyä. Luojalle kiitos siitä, että muutan Skattalle enkä minnekään paskaiseen prolen itälähiöön. Yes offence.

Eilen olinkin ihan hotoissani IKEAssa kalustamassa uutta kotiani. Koska olen salaa erittäin tarkka paitsi siitä millaisista vaatteista ja tauluista pidän myös siitä millaiset huonekalut ovat mieleeni. Tarkka visio. No, Ikeastahan ei kaikkea mahdollista saa, joten jätin ostamatta mm. kaikki juomalasit sekä nojatuolin. Mies van der Rohen (innoittamat) tuolit on vaan niin sikamakeit. Ikeasta lähti kuitenkin messiin mm. matto, astioita, vessaharja sekä patoja ja kattiloita jotka voivat soimata toisiaan. Hehheh.

Nyt on lisäksi käynyt ilmi, että tilaamani sängyn toimitus ei myöhästykään päivällä vaan reteästi kahdella viikolla. Lattialla nukutaan siis.

~forza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti