maanantai 2. toukokuuta 2011

Muotiblogi

Näin viime yönä unta jostakin todella hyvästä postausaiheesta ja herätessäni klo 5.55 (omg) muistan jo suunnitelleeni eeppistä superpostausta. Valitettavasti kun nukahdin uudelleen ja heräsin vasta klo 6.30, olin ehtinyt jo unohtaa tuon loistoaiheen, mikä se ikinä olikaan.

Joka tapauksessa haluaisin muistuttaa kaikkia tonkimaan nyt jo tässä vaiheessa toukokuuta kaappiensa perukoilta mahdollisimman monta paria valkoisia kenkiä (muutenkin valkoiset asusteet ovat okei! Naisilla kenkäasia koskee enimmäkseen korkokenkiä ym. juhlavampia tohveleita). Tänä vuonna Memorial Day on tosin vasta 30.5, mutta ketäpä haittaa ottaa kengät esiin jo etukäteen? Virallinen kesäkausi alkaa ehdottomasti valkoisista kengistä, ja päättyy siis syyskuun ensimmäisenä maanantaina, kun kengät on vaihdettava angstisemman värisiin.

Upea pinkki seinäkalenterini, joka kattaa vain työkuukauteni (elokuu 2010 - kesäkuun alku 2011) näyttää nyt todella upealta: olen vetänyt paksulla mustalla tussilla yli jo 91% päivistä. Viikonloppuna itkin ilosta tajuttuani tämän tosiseikan.

killinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti