keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kevät

Viime syksynä merkittävin työtehtäväni oli ampiaisten metsästäminen ja raaka surmaaminen kirjalla / jollakin muulla esineellä. Tilanne on jälleen sama: ampparit aiheuttavat väistämätöntä ja tuskaista kaaosta työpaikkani elämään, joten minun on vietettävä päivästä riippuen jopa kymmeniä minuutteja järjestyksen palauttamiseen. Tai sitten istutaan ikkunat kiinni, mikä on ehdottoman huono juttu, koska silloin tänne kuollaan kuumuuteen.
Asiani, jotka vielä viime viikolla vaikuttivat tuskaisen vaikeilta selvittää, ovat nyt lutviutumassa kuin itsestään. Pääsykokeita katson nyt erittäin huojentunein silmin, lääkäriäaika, joka piti saada aikaisintaan kesäkuun puoleenväliin (eli oikeasti heinäkuulle, koska olen kesäkuun ulkomailla) siirtyikin kiireellisenä jo huomiselle, ja kesä kolkuttelee ovella jo niin selvästi että en meinaa pystyä keskittymään ollenkaan. Tänään tulin töihin pelkässä pitkähihaisessa ja hupparissa! Enkä jäätynyt aamukahdeksaltakaan! Nyt ulos mennessä on jopa kuuma. Kaiken tämän aiheuttamaa satumaista euforisenomaista onnentunnetta on mahdotonta kuvailla. Satun vain olemaan nyt todella hyvällä päällä.
Nyt pitää korjata ainoastaan muutamat väärinkäsitykset koskien maksamiani lounaita, joita en todellisuudessa ole täällä töissä syönyt. En usko että tässä on pienintäkään ongelmaa. Ja jos on, niin se ei tätä päivää / viikkoa / kuukautta pilaa.


killinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti