torstai 5. toukokuuta 2011

Livet är så underbart

Vappua seurannut viikko on hurahtanut ohi. Nykyään aika taas kulkee ihan miellyttävän nopeasti. Kahden viikon kuluttua Atella ja kumppaneilla on puolet minun aamumäärästäni. Onneksi viikonloput tulevat verrattain nopeasti eikä niitäkään mahdu kuin noin neljä kuukauteen. Kohta on täys kesä päällä, lomatki sain lyötyä lukkoon - 11.7. alkaen kolme viikkoa ja siihen vielä pari rapeaa päivää/viikko pidettäväksi elokuussa. Hauskuutta ja hupia.

 Asun linnunpöntössäsi


Nyt kuuntelen Veronica Maggion uutta albumia (hhchöönt) ja kun pääsen kotiin niin syön riisiä ja lisuketta X. Sitten varmaankin pelaan Portal kakkosen loppuun. Perunoita, lol. Vaikka itse pelikin on ihan hauska on parasta ehdottomasti liike-elämän häikäilemättömyyden kustannuksella irvaileva huumori, joka iskee paremmin kuin vaikkapa Jennifer Gov't:n vastaava. Jos joku moista on lukenut.

Olen alkanut käydä pitkästä aikaa lenkillä vain muistaakseni miten perseestä juokseminen oikeastaan onkaan. Lähes masokistinen laji. Onneksi on hienot pelit ja vehkeet joilla nauhoittaa juostu reitti ja ihmetellä jälkeenpäin juostun reitin korkeuskäyriä kännykällä. Pahinta on typerä otsatukka joka valahtaa aina silmille juostessa siinä missä tanssiessakin. Vois mennä parturiin ellei tää ois niin perkeleen ihana.

Tähän viikkoon on mahtunut myös jääkiekkoa ja lisää tullee mahtumaan. Vielä hauskempaa sen katsominen olisi jossain porukalla mutta eilenkin Leskinen feidasi ja itseäni rötvätytti niin että fb-chatin välityksellä oli sekin kisastudio hoidettava.

Viikonlopusta ei vielä tietoa mutta jotain voisi tehdä. Kenties juoda olutta.

Vi kommer alltid ha "välkommen till Paris"

~duuniville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti